Belia de Jong is sinds 2002 werkzaam bij Fysio Statenkwartier en sinds 2009 is is zij de eigenaar van deze praktijk.
 
Zij is afgestudeerd in 1996 aan de Academie voor Fysiotherapie in Groningen. Na haar opleiding heeft heeft zij voor bijna 4 jaar in Oostenrijk gewerkt. In 2008 is zij afgestudeerd als oncologie fysiotherapeut. En hoorde toen bij de 1e 16 oncologie fysiotherapeuten in Nederland. Daarvoor had ze al een opleiding voor oedeemtherapeut gedaan. Dit bracht haar al in aanraking met oncologie patiënten. 


Oncologie patiënten begeleiden in het zware, complexe proces van behandelingen is het liefste wat zij doet. Het geeft haar veel voldoening. En herinnert haar er weer elke dag aan, waarom ze fysiotherapeut geworden is: mensen helpen om hun bewegingsproblemen te verbeteren, verhelpen of te accepteren. 
 

De grootste uitdaging in haar werk vind ze het runnen van een fysiotherapie praktijk en ook nog tijd overhouden voor haar gezin (man en twee dochters 10 en 11 jaar), vrienden en reizen. 

Op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag is zij in de praktijk aanwezig.
Fysiotherapeut Belia de Jong, Eigenaar Fysio Statenkartier, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Fysiotherapeut Andrej Katanaev, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Andrej Katanaev is in 2002 in Nederland afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds 2007 werkt hij bij Fysio Statenkwartier. Oorspronkelijk komt hij uit Rusland.

Naast algemene fysiotherapie patiënten, behandeld hij in de praktijk de COPD, hartrevalidatie, DM, claudicatio intermitens en patiënten met overgewicht. In kleine groepjes geeft hij deze patiënten de aandacht die ze nodig hebben. Deze patiënten kunnen ook individueel en/of aan huis behandeld worden. Op de maandag en de donderdag  is hij de hele dag aanwezig.
 
Andrej neemt actief deel aan het Luchtwerk netwerk (een netwerk voor COPD fysiotherapeuten in Den Haag).